Locuri de munca PDF Print E-mail
Written by C.M.Prahova   
Tuesday, 01 January 2008 02:00

 

Oferta job Franta

Se cauta un medic specialist psihiatrie pentru Zona Martinique (Departement d'Outre Mer Francais). Detalii la web: http://www.gcmpih.fr/.

 

Loc de munca in Germania

Se cauta un medic specialist obstetrica-ginecologie pentru ocuparea unui post in cadrul sectiei O-G, parte a Spitalului Hummling, Sogel. Pentru informatii puteti suna la numarul de tel. +49-5952-880 sau puteti folosi adresa de corespondenta: Emslandische Frauenarztpraxis, Wahnerstr. 12, 49751, Sogel, Germany. Web: www.emslaendische-frauenarztpraxis.de, E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Ap. Andrei" Galati

Scoate la concurs posturi in mai multe specialitati, detalii .

 

CMDTA PLOIESTI

Posibilitate de a desfasura activitate la CMDTA in urmatoarele specialitati medicale: medicina de laborator, radiologie, cardiologie, neurologie si reumatologie. Detalii.

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu, cu sediul in Ploiesti, Str. Ghimpati, Nr. 1-3, anunta incheierea de contracte de prestari servicii medicale cu program de lucru complet in urmatoarele specialitati: radiologie, laborator analize medicale, reumatologie, recuperare si fizioterapie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie, stomatologie, medicina interna, ortopedie.

 

SPITALUL DE BOLI PULMONARE BREAZA

Spitalul de Boli Pulmonare Breaza cauta medic de laborator, postul fiind ocupat de un medic rezident anul III. Cei interesati de acest post, chiar si cu jumatate de norma, sunt rugati sa ia legatura cu serviciul de resurse umane din cadrul unitatii, tel. 0244.340419

 

Last Updated on Tuesday, 04 June 2013 10:51