PDF Print E-mail

 

Colegiul Medicilor din România a luat naştere în mod legal în luna iunie 1997, în temeiul Legii nr.74 din 6 iulie 1995 privind exercitarea profesiunii de medic, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Medicilor din România .

In momentul actual, activitatea organizatiei este reglementata in principal prin Legea nr.95/2006 din 14 aprilie 2006 privind reforma in domeniul sanatatii si Statutul C.M.R.

Colegiul Medicilor din Romania este organism profesional, apolitic, fara scop patrimonial, de drept public, cu responsabilitati delegate de autoritatea de stat, in domeniul autorizarii, controlului si supravegherii profesiei de medic ca profesie liberala, de practica publica autorizata.

Colegiul Medicilor din Romania are autonomie institutionala in domeniul sau de competenta, normativ si jurisdictional profesional si isi exercita atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni.

Atributiile Colegiului Medicilor din Romania nu pot fi exercitate de nicio alta asociatie profesionala.

Colegiul Medicilor din Romania nu se poate substitui organizatiilor patronale sau sindicate si in indeplinirea atributiilor sale nu poate face uz de prerogativele acestora prevazute de leg


Ordonanta de Urgenta nr. 8 / 22.02.2018 privind reglementarea unor măsuri în domeniul sănătăţii.AVOCATUL POPORULUI

Gasiti in attach anuntul primit de la Avocatul Poporului referitor la prelungirea perioadei de inscriere pentru posturile de colaboratori externi in cadrul Domeniului privind prevenirea torturii in locurile de detentie.

Attachments:
FileDescriptionUploaderFile size
Download this file (AVP.pdf)Anunt Avocatul Poporului C.M.Prahova687 Kb
Download this file (ordonanta-urgenta-8-2018-m-of-190-din-01-mar-2018 (1).pdf)ordonanta-urgenta-8-2018-m-of-190-din-01-mar-2018 (1).pdf C.M.Prahova122 Kb